19 joulukuun, 2023

FRANKS MÅLERI RAKENTAA UUTTA JA LAAJENTAA TOIMINTAAN

Franks Måleri työllistää tällä hetkellä 17 henkilöä autohuollossa sekä vene- ja teollisuusmaalauksessa. Nykyiset tilamme Ala-Ähtävällä eivät enää riitä erityisesti kasvaviin veneprojekteihin. Halli ja maalausboxit eivät enää täytä toiminnan, tehokkuuden tai koon tarpeita.

Uutta, isompaa ja tarkoitukseen sopivampaa hallia rakennetaan parhaillaan Edsevössä. Halli on 2300m2 ja siinä on kolme maalausboxia, joista suurin on kooltaan 22x10m. Nykyhetkellä suuremmat veneprojektit siirtyvät uuteen tilaan, kun taas osa pienemmistä projekteista ja autohuolto jatkavat Ala-Ähtävällä entiseen tapaan. Panostus tarkoittaa, että meidän tulee palkata lisää henkilöitä lähivuosina.

Edsevön strateginen sijainti on valittu tärkeiden pääteiden läheisyyden ja siten myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden läheisyyden takia. Työskentelemme yhä suurempien projektien parissa, jotka usein tarvitsevat erikoiskuljetuksia, joten on tarkoituksenmukaista sijaita teollisuusalueella lähellä liikenneväyliä. Sijainti on myös suotuisa ympäristön kannalta, kun päivittäisiä kuljetuksia yritykseen ja sieltä voidaan lyhentää ja tehostaa.

Ympäristötietoisuus on mukana panostuksessa. Uudet tilat ja maalausboxit takaavat kestävämmän ympäristön sekä henkilöstölle että ympäristölle. Maalausboxien päästöt vähenevät merkittävästi ja koko hallin ilmanvaihto säädetään niin, että ympäristö on mahdollisimman pölytön. Tämä takaa paremman ja puhtaamman sisäilman. Halli lämmitetään maalämmöllä. Uudet tilat on suunniteltu myös henkilöstötilojen ja sosiaalisen ympäristön kannalta. Hyvinvointi ja toiminnallisuus ovat olleet tärkeässä asemassa suunnitteluvaiheessa.

Euroopan unionin osarahoittama projekti.