Venemaalaus

Franks Måleri on jo vuodesta 2005 saakka erikoistunut purjeveneiden edistyksellisiin pintakäsittelyihin, maalauksiin ja lakkauksiin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme maalanneet eräitä maailman ylellisimmistä purjeveneistä asiakkaillemme Baltic Yachtsille ja Nautor Swanille.

Työmme ovat voittaneet palkintoja maailman suurimmilla venemessuilla. Takaamme, että työmme täyttää ICOMIA-laatujärjestelmän asettamat vaatimukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa maailmanluokan töitä niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Referenssit

Baltic 108 WinWin
Targa 44
100 -jalkaisen moottoriveneen omistaja tilasi Targa 44. Asiakas halusi tämän moottoriveneen samaan metalliväriin. Botnia Marin tilasi meiltä kannen, hytin ja katon maalauksen asiakkaan toivomuksen mukaan.
Baltic 116 DORYAN
Asiakkaamme Baltic Yachts toivoi saavansa tähän purjeveneeseen saman värin kuin uniikissa Alfa Romeo 8 C Competizione -urheiluautossa, jota valmistettiin vain muutamien satojen kappaleiden erä. Tehtävänämme oli kehittää mahdollisimman samanlainen väri, joka toimisi purjeveneessä.

Ota yhteyttä

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

    Frank Södö
    Toimitusjohtaja & projektipäällikkö +358 (0)44 988 0613 +358 (0)50 589 2561 frank.sodo@franksmaleri.fi