15 november, 2023

Franks Måleri rekryterar!

Är du en målare med arbetserfarenhet? Är du noggrann och har god samarbetsförmåga? Är du praktiskt lagd och har ett eget intresse för branschen? Då kanske just du är den vi söker!

Vår verksamhet växer och vi behöver förstärkning till vårt team. Vid Franks sysslar vi med ytbehandling av komponenter för bland annat båtindustrin och vi målar både mindre fritidsbåtar och stora lyxbåtar. Vi har också en bilverkstad där vi utför lackeringsarbeten och karossreparationer.

Till målarens arbetsuppgifter hör ytbehandling, målning och lackering av båtar.

Vid Franks Måleri är vi inte rädda för utmaningar. Vi strävar efter att ständigt utvecklas i vårt arbete för att kunna erbjuda våra kunder resultat i världsklass. Vi bygger som bäst nya utrymmen i Edsevö för att bättre kunna möta dagens krav på kvalitet, effektivitet och säkerhet.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med konkurrenskraftig lön, fina personalförmåner och goda arbetskamrater i en inkluderande miljö.

Låter detta som något för dig? För mera info kontakta HR-specialist Jessica Roos på tfn 050-5892561 eller per e-post jessica.roos@franksmaleri.fi.

Sänd in din ansökan och CV senast 30.11 kl. 16 till jessica.roos@franksmaleri.fi.